Alles over Reddcoin in 2019

Stel je voor dat je in crypto betaald wordt voor je FB-post en dat je deze kan ruilen voor producten, cadeaubonnen en andere artikelen. Welkom bij Reddcoin. Zie Reddcoin als de “social media coin” met een peer-to-peer (p2p) betalingssysteem.

Reddcoin, dat in 2014 aan het publiek werd uitgebracht, is een gedecentraliseerde sociale cryptografie die iedereen in staat stelt om direct RDD-betalingen (de inheemse cryptografie) te versturen en te ontvangen op sociale netwerken zonder transactiekosten. Het is in wezen de blokketenversie van Venmo, Facebook Cash of Snapchats Snapcash, die je in staat stelt om eenvoudig geld over te maken naar vrienden en familie via hun respectievelijke sociale media platforms.

Echter, in tegenstelling tot deze grote sociale media netwerken die vereisen dat u hun eigen platform gebruikt om geld te verzenden en te ontvangen, stelt Reddcoin u in staat om de betalingsfuncties naadloos te integreren op meerdere platformen zoals Reddit, Facebook, Twitter, en meer. Bovendien kunt u meer doen dan alleen maar geld sturen en ontvangen naar mensen met Reddcoin: u kunt geld “fooien” geven aan contentmakers die vergelijkbaar zijn met de manier waarop u een bericht “leuk” of “favoriet” zou vinden.

Reddcoin maakt gebruik van een milieuvriendelijke aanpak die Proof-of-Stake-Velocity (PoSV) wordt genoemd. Dit is drastisch anders dan het proof-of-work protocol (PoW) van Bitcoin, dat enorme hoeveelheden energie kost voor de mijne. Elke Reddcoin-gebruiker pint automatisch Reddcoins bij het inzetten, omdat het een ingebouwde functie is van de downloadbare officiële portemonnee.

Waar kan je Reddcoin bewaren?

U kunt een Reddcoin-ondersteunde portemonnee downloaden van de officiële Reddcoin-website, of u kunt Reddcoin opslaan op uw mobiele portemonnee bij de Reddcoin wallet van Bitvavo.

Waar is Reddcoin te koop?

U heeft de mogelijkheid om RDDD te verhandelen op crypto exchanges zoals Cryptopia, Bittrex en Bitvavo voor ETH of BTC. Als u een nieuwe investeerder bent, kunt u BTC- of ETH-munten kopen op Bitstamp of Coinbase, en deze vervolgens storten in de portemonnee van de vorige beurzen.