Leuke dingen om te weten over diamant

Na het dragen van diamant zal een persoon verbeterde en genereuze gedachten hebben en het zal kwaadaardige en angstige gedachten verwijderen waardoor zijn of haar persoonlijkheid aantrekkelijk en charmant wordt. Diamant zal helpen om het gezicht van de inboorling te verbeteren en geeft hem meer zelfvertrouwen, wat op zijn beurt vele wegen naar succes opent. Hij zal meer gemoedsrust en goedheid in gedachten hebben na het dragen van diamant. Het helpt bij het genezen en bestrijden van vele ziekten, zoals diabetes, urine probleem, problemen van de private delen, huidproblemen, enz. Naast de stenen diamant wat vaak in sieraden wordt teruggezien, wordt het ook vaak verwerkt in andere dingen zoals diamond painting.

Er zijn vele voordelen die wordt geleverd met het dragen van een diamant. Je leest hieronder er meer over.

Dingen die je moet weten over een diamant

  • De beste diamant is licht en rond, weerspiegelt de kleur van de regenboog en vertoont tegelijkertijd ook al zijn acht facests en is zonder lijnen of stippen
  • Een gebrekkige of onzuivere diamant is ingesteld om grote schade te veroorzaken. Sukra of Venus wordt geharmoniseerd door Diamant. Sukra vertegenwoordigt luxe, romantisch partnerschap, rijkdom, schoonheid, kunst, comfort, juwelen, geluk & voertuigen.
  • Diamanten worden ook geassocieerd met weelde, romantisch partnerschap, rijkdom, schoonheid enz. Sukra of Venus symboliseert sinds de oudheid schoonheid, niet alleen in het materiële leven maar ook in het innerlijke.
  • Diamant heeft een hoge glans en symboliseert de verfijnde levendigheid en lieflijkheid van de natuur om ons heen. Diamant helpt ons de essentie van de dingen te vatten & geeft ons de moed om zonder illusie in onszelf te kijken. Diamant inspireert ons om voor onze gezondheid te zorgen & onze wilskracht te versterken.
  • Zirkoon, witte topaas, witte saffier is de vervangende steen voor Diamant.
  • Diamant wordt gedragen voor algemeen geluk, het is ook verhoogt levensduur & verbetert het imago van de drager in sociale & familiekring. Diamant schenkt de drager de bereidheid om zijn geplande doelstellingen uit te voeren en beschermt diegenen die vaak nalaten om tijdig beslissingen te nemen.
  • Diamant stelt de drager ook in staat om goede daden te verrichten, die lof en bijval verdienen. Het veroorzaakt ook een staat van spirituele extase en stelt de drager in staat om moedig de uitdagingen in het leven aan te gaan.
  • Diamant wordt ook geassocieerd met een nobel karakter, levendige gedachten & een wijzere visie, vrede en voorspoed.
  • Diamant wordt ook aanbevolen voor dames die problemen hebben met seksualiteit en urineren.

Lees ook: Wat is straling en hoe gevaarlijk is het?