Hoe draag je als volwassene een regenjas?

Een goede regenjas is een garderobe-nietje. De juiste keuze kan echter een mijnenveld zijn. Regenjassen worden geleverd met een scala aan toeters en bellen, en in alle kleuren van de regenboog. Ze worden geleverd met high-end merknamen – met het bijbehorende prijskaartje – maar zijn ook verkrijgbaar voor weinig meer dan de kosten van een lunch en een kopje koffie. Wat is het verschil? Hoeveel moet je betalen om de jas te krijgen die je wilt? Je moet de technische taal die gebruikt wordt om je jas te beschrijven kunnen decoderen om een jas te kunnen kiezen die geschikt is voor het doel, maar voor jou tegen de juiste prijs.

U kunt op https://www.thelittlegreenbag.nl/kleding/regenjassen/dames terecht om uw perfecte regenjas te vinden.

Er zijn een aantal overwegingen die de moeite waard zijn om in gedachten te houden als je een regenjas wilt kiezen die geschikt is voor het doel dat je voor ogen hebt. Het heeft geen zin om een jas te kiezen voor off-road fietsen die, als hij nat is, meer weegt dan uw fiets. Of een jas voor de schoolloop die je half december op de speelplaats laat staan met tanden die luider kletteren dan een schoolbel.

Een volwassen vrouw kan niet door het leven gaan zonder regenjas. Dit item is het hele jaar door een nietje, maar vooral tijdens overgangsseizoenen zoals de herfst en de lente. Het lijdt geen twijfel dat een goede regenjas minstens een paar jaar meegaat, vooral als je er een krijgt die veelzijdig genoeg is om steeds weer te dragen en te genieten.

Beige

Een beige trenchcoat is waar het allemaal begint. Als er één regenjas is die je moet krijgen, dan is het deze. Deze jas is veruit de meest veelzijdige jas die je kunt bezitten en het zal je outfit met weinig moeite zoveel meer klasse en uitstraling geven.

Zwart

Een zwarte trenchcoat is een ander voorbeeld van een regenjas die je voor altijd zal liefhebben en gebruiken. Deze is meer ingetogen dan je go-to beige jas, maar zal van pas komen op die regenachtige, sombere dagen.

Doorzichtig

Heldere regenjassen zijn de gespannen jas die je wilt dragen. Deze stijl is veel meer relaxed en perfect voor je casual zondagse outfits. Het beste aan dit soort jas is dat het niet echt een laagje warmte toevoegt. Dus, als het niet koud is, maar toch regenachtig, is dit de perfecte jas voor jou.

Lees ook: De beste tips en hints voor een ontsnappingsruimte