De top 3 voordelen van hair extensions

Het krijgen van hair extensions is een grote beslissing. Als je je haar op een natuurlijke manier laat groeien, heb je tijd om te wennen aan de verandering in lengte, maar als je extensions krijgt, voeg je in een paar uur tijd tot 50 cm extra haar toe – om dat in perspectief te plaatsen, het haar van de gemiddelde vrouw groeit maximaal 15 cm per jaar, dus je voegt in wezen drie en een half jaar groei in één keer toe. Maar aan de andere kant, hair extensions zijn enorm glamoureus, het toevoegen van volume en lengte aan slap of beschadigd haar of het geven van een A-lijst look voor een speciale gelegenheid.  Nog steeds aan het twijfelen? Hieronder heb ik een handige lijst met drie voordelen samengesteld om je te helpen uitzoeken of hair extensions wel geschikt zijn voor jou.

Top 3 Voordelen

  1. Hair extensions zijn duurzaam
    Natuurlijke hair extensions gaan meestal 3-4 maanden mee en je mag verwachten dat ze hun glans en glans behouden. Wanneer de tijd komt om ze te krijgen veranderd, kun je jouw kosten verminderen door simpelweg je extensies aan te scherpen of opnieuw toepassen. Met de juiste zorg, kun je jouw oorspronkelijke set van extensies behouden voor een jaar of langer.
  2. Hair extensions zijn te verkrijgen in verschillende kleuren
    Hair extensions zijn er in elke kleur onder de zon, zodat u een op maat gemaakte set kunt laten maken die precies past bij je natuurlijke haarkleur. Als je ooit hebt willen experimenteren met je haarkleuring, kies dan voor hair extensions met clips in verschillende lichte en donkere tinten en voeg natuurlijk uitziende lowlights of highlights toe zonder dat je harde chemicaliën in je haar stopt.
  3. Hair extensions voegen volume toe aan slap haar
    Als je van nature fijn of vettig haar hebt, weet je hoe onmogelijk het is om met haarproducten blijvend volume toe te voegen. Zelfs de meest krachtige rugkammen zullen zichzelf in een paar uur tijd plat maken, en je bent weer terug waar je begonnen bent, met slap, futloos haar. Verlengingen zijn de enige langetermijnoplossing voor plat haar – zelfs een paar strategisch geplaatste strengen kunnen een echt verschil maken, waardoor fijn haar dikker wordt en je een volheid krijgt die je er geweldig uitziet en voelt.

LEES OOK: Alle vragen beantwoord over Cerazette