De beste manieren om jouw auto sneller te laten gaan

Is er iemand die niet in een snellere auto wil rijden? Nee, iedereen wilt in een snellere auto rijden. Het is cool en geeft veel adrenaline als je 240 km/u gaat. In deze artikel gaan wij, jou vertellen hoe je jouw bakkie een flink stukje kan oppeppen. Al deze dingen kan je zelf doen of door prof’s laten doen. Het is natuurlijk verstandig als je dit bij een bedrijf doet.

Chiptuning

Er is een automatisch systeem dat alle activiteiten in de nieuwste automodellen regelt. Het boordcomputersysteem kan bijvoorbeeld de antiblokkeerremmen, de verhouding van de gasverbranding, de timing, enz. controleren. Er zijn veel chiptuning bedrijven die het systeem kunnen hacken en de fabrieksinstellingen kunnen negeren zoals https://power-performance.nl. Vervang uw fabriekschip door een nieuwe en gebruik deze om het motorvermogen te verhogen.

Gebruik een koude luchtinlaat

Het is de goedkoopste en gemakkelijkste manier om het koppel en het vermogen te verhogen. De lucht wordt gemengd met de brandstof, en samen verbranden ze om vermogen te produceren. Gecondenseerde lucht betekent dat er meer lucht in de cilinder komt en meer lucht leidt tot meer verbranding.

Motorvermogen opvoeren

Het cat-back uitlaatsysteem zorgt voor meer ruimte voor lucht en brandstof.
Bevestig een cat-back uitlaatsysteem
Gooi de fabrieksuitlaatpijp en de uitlaatdemper uit de fabriek en bevestig een nieuw cat-back uitlaatsysteem achter de katalysator. Een combinatie van een hoge-flow cat converter en uitlaat setup zal de luchtstroom en het koppel verhogen om het vermogen te verbeteren. Het werkt eigenlijk door de uitlaatgassen er sneller uit te duwen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor lucht en brandstof.

Investeer in een geforceerd inductiesysteem

Breng een supercharger of turbo in het motormechanisme en zie hoe deze het koppel en het vermogen verhoogt. Dit gereedschap kan het motorvermogen met meer dan 70% verhogen! Deze werken door meer lucht in het motorblok te blazen, waardoor het meer brandstof kan verbranden en meer vermogen kan leveren.