Top 4 WordPress thema’s in 2019

1. Divi

De grootste discussie van de WordPress theme gebruikers is, Avada Thema of Divi Thema. Wij vinden Avada een slechte theme vanwege de immense bestandsgrootte en slechte laadtijd vandaar dat we Avada niet in onze lijst hebben staan. Divi theme integendeel vinden wij juist het beste theme die er is. Divi is een drag & drop WordPress pagina bouwer en een multi-purpose thema. Het kan gebruikt worden om elk type website te bouwen dat u wilt.

U kunt beginnen met een van hun vooraf gemaakte lay-outs en deze aanpassen met behulp van de drag & drop builder. Als alternatief kunt u ook vanaf nul beginnen en een volledig aangepast thema bouwen.

Divi lay-outs zijn mobiel-responsief en hebben alle functies zoals galerij, winkel, landingspagina’s, sociale knoppen en meer.

2. Highend

Highend is een andere uitstekende keuze voor een veelzijdig WordPress-thema. Het wordt geleverd met verschillende kant-en-klare demosjablonen met een 1-klik installer en een krachtige drag and drop page builder.

Het bevat ook verschillende paginasjablonen met verschillende stijlen, aangepaste widgets, meerdere zijbalken en navigatiemenu-gebieden. U kunt eenvoudig uw portfolio, teamleden, fotogalerijen toevoegen en zelfs gebruiken om een e-commerce website te bouwen.

3. Veni

Veni is een prachtig magazine stijl WordPress multipurpose thema geschikt voor blogs, tijdschriften en zakelijke websites. Het wordt geleverd met volledige WooCommerce ondersteuning waarmee u eenvoudig een online winkel aan uw website kunt toevoegen.

Andere opvallende kenmerken zijn onder andere portret- en landschapsfoto’s, pagina’s, flexibele lay-outs, Google-lettertypes, onbeperkte kleuren, ondersteuning van contactformulieren en meer. Het is super eenvoudig aan te passen en in te stellen en bevat een beginnersvriendelijk themadashboard.

4. Lenscap

Lenscap is een multifunctioneel WordPress-thema met een tijdschriftstijl lay-out en volledige WooCommerce-ondersteuning. De homepage heeft een grote schuifregelaar voor de inhoud en een categoriebrowser eronder.

Het wordt geleverd met een dynamische kleurenschema generator die automatisch de kleuren aanpast op basis van uw selectie. Het heeft ook meerdere kant-en-klare kleurenschema’s, lightbox popup voor afbeeldingen en video’s, productpaginasjablonen, mooie typografie, en meer. Het is gemakkelijk te gebruiken en maakt gebruik van live thema-aanpassing voor een snellere installatie.