Organisatie

STALA Innovatie B.V. is gespecialiseerd in maatwerkinterieurs en polyesterverwerking. Onze specialisten staan dagelijks klaar om met u mee te denken over de inrichting van uw particuliere woning of bedrijfspand. Maar ook over de inrichting van medische centra, woonzorgcentra, onderwijsinstellingen en andere overheidsinstellingen. Voor elk vraagstuk vinden zij de gunstigste oplossing.

De interieurelementen worden geheel in eigen beheer vervaardigd. Behalve de traditionele materialen, maken we hierbij ook gebruik van polyester. De mallen hiervoor worden ontwikkeld in onze eigen modelmakerij. Daarna beschikt u over een nagenoeg eindeloos pallet van  kleuren en afwerklagen om uw polyester product de gewenste uitstraling te geven. Dit gebeurt in onze hoogwaardige interieurspuiterij.  

STALA Innovatie heeft een ervaring opgebouwd van ruim 25 jaar. Dat betekent dat binnen ons team een grote knowhow aanwezig is. Ook nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd. Zo weet u zeker dat u straks een interieur hebt van topkwaliteit.