4 redenen om designer handtassen te kopen

Investeringen, zoals een designer handtas, zijn vaak een pronkstuk dat je garderobe echt kan veranderen. Hoewel het forse prijskaartje van een Kipling tas intimiderend kan zijn (zelfs als hij gebruikt is), bespaart het je vaak geld op de lange termijn. Designer handtassen zijn natuurlijk duurzamer, maken een outfit meer gepolijst en duurder, en behouden meestal hun waarde. En als gevolg daarvan zijn ze de investering meer dan waard. Als je voor het eerst een uitspatting wilt maken, lees dan dit artikel dat je hopelijk zal helpen bij je beslissing – waarom designerhandtassen kopen?

Het creëert een basis voor de garderobe

Een designer handtas is het waard om in te investeren omdat het een van de meest veelzijdige stukken zijn die je kunt bezitten. Ze zijn te combineren met elke outfit voor elke gelegenheid. Of je ze nu combineert met scherpere silhouetten of met casual en trendy outfits, je kunt een look bereiken die gepolijst is maar toch toegankelijk. De kleding die je draagt heeft invloed op hoe je je voelt, en een designertas helpt de stemming te bepalen voor de rest van je outfit. Het is altijd een geweldige vertrouwensbooster.

De kwaliteit verheft elke outfit

Een van de redenen waarom designer handtassen zo duur zijn, is dat de kwaliteit ongeëvenaard is. Ze zijn gemaakt van de beste materialen, van sierlijke sluitingen tot hardware die nooit aan zal slaan. In combinatie met eersteklas leder – of zelfs exotische huiden – kan een tas heel duur uitvallen. De kwaliteitsstructuur en het vakmanschap geven een outfit altijd een meerwaarde.

Ze hebben een grote doorverkoopwaarde

Designer handtassen worden niet voor niets investeringsobjecten genoemd – en dat is omdat ze een grote doorverkoopwaarde hebben. Als je ooit genoeg hebt van een bepaalde tas of gewoon het gevoel hebt dat je er niet veel meer aan hebt, kun je hem altijd doorverkopen op wederverkoopplatforms. Je krijgt waar voor je geld, vooral als het een exclusief stuk is – of als het niet meer verkocht wordt. Vaak zie je zelfs dat de verkoopprijs van een klassieke handtas na verloop van tijd stijgt.

De kosten per draagbeurt zijn de moeite waard

Als je nadenkt over wat je garderobe je werkelijk kost, zul je merken dat het vaak zinvoller is om designerstukken te kopen. Als u bijvoorbeeld een tas van 50 dollar elke 3-6 maanden vervangt, zult u uiteindelijk honderden dollars uitgeven gedurende uw hele leven. Als je echter één keer een designertas koopt, kun je hem je hele leven dragen – en kun je hem zelfs doorgeven als een erfstuk.

Lees ook: Waarom is online winkelen beter dan winkelen in de winkel?